Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Korda György: Idén nem hívtak meg minket a Szigetre

A fesztivál szervezői választ adtak, mi áll a döntés hátterében.

Az elmúlt években Balázs Klári és Korda György visszatérő fellépői voltak a Sziget Fesztiválnak, magyarok és külföldiek egyaránt tomboltak koncertjeiken. Idén azonban nem szerepel a nevük a fesztivál előadói között.
– Egyszerűen az történt, hogy idén nem hívtak meg minket a Szigetre. Igaz, más fesztiválra, például az EFOTT-ra vagy a Campusra igen, sőt, a Plázson is lesz nagykoncertünk. Tényleg nem baj ez, ahogy látjuk a fellépőket, most más irányba indultak a szervezők, de szívesen visszatérünk máskor – árulta el Korda György a Blikk megkeresésére, majd azt is elmondta, mi lehet a fesztiválszervező döntésének hátterében.
– Idén mi léptünk egy szintet, már nem lépünk fel csak zenekarral, illetve egy menedzsment intézi a dolgainkat. Öt zenész és hat táncos van velünk a színpadon, és persze, a műszaki csapat, így közel húszan dolgozunk együtt, hogy a kivetítővel és csodás látvánnyal összerakott másfél órás koncert tökéletes legyen – fogalmazott az énekes.
A lap felkereste a Sziget szervezőit is, ők megerősítették, hogy technikailag nem tudják vendégül látni a produkciót.
– Minden tiszteletünk Gyuri bácsié, imádjuk a koncertjei minden pillanatát, de a Sztereo Színpadunk felhozatalából is látszik, hogy idén a slágertörténelem egy későbbi korszakát járjuk körül. Bár Korda György örökérvényű klasszikus, azt is tudomásul kell vennünk, hogy az új Balázs–Korda-produkció már kinőtte a színpad adta technikai lehetőségeket – árulták el a lapnak.