Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rubint Réka: Csak azok tudják igazán, milyen ember vagyok, akik közelről ismernek

Különleges podcast interjú készült Rubint Rékával, melyben családi titkokra is fény derült.

Augusztus 2-án, szerda este indult dr. Orosz Cyntia új Youtube- és Podcast-sorozata, „Stories Podcast” néven. A Nagy Ő egykori szereplője, aki nem mellesleg a jogi egyetemet a summa cum laude feletti, preclare minősítéssel végezte, most sem aprózza el, exkluzív mély témákat, és őszinte beszélgetéseket ígér ismert személyekkel, szakértőkkel. Az adások a Cynthia Orosz Youtube-csatornán, valamint a Stories- Cynthia Orosz néven valamennyi podcast felületeken meghallgathatóak.
Az új podcast-sorozatban a tudatosság, érzelmi intelligencia, önfejlesztés, vállalkozásépítés témaköreit érintik ismert személyekkel, és nemcsak nőkkel. Egy-egy konkrét témára fókuszált beszélgetést láthatunk, hallhatunk.
A Stories első vendége Magyarország fitnesz first ladyje, Rubint Réka volt, amely felrobbantotta a magyar médiát. A különleges interjúban Réka meglepő őszinteséggel beszélt a hosszú távú párkapcsolat titkáról, beleszőve a női önmegvalósítást is. Réka annyira meghatódott, hogy a beszélgetés ötödik percében már el is sírta magát.
– Különleges beszélgetésnek voltam részese néhány héttel ezelőtt. Arról, hogy LELKILEG honnan indultam, milyen utat jártam be, mennyire fontos számomra a mindent meghatározó , őszinte, tiszta energia és szeretet … Mi zajlik bennem nap, mint nap és legbüszkébb a gyermekeim értékrendjére vagyok … csak azok tudják igazán, milyen ember vagyok, akik közelről ismernek, akikkel van lehetőségem hosszabban beszélgetni, vagy akik az edzéseim végén, táboraim során meghallgatják a motivációs gondolataimat. Köszönöm Drága @cynthiaorosz a beszélgetést! Fogadjátok szeretettel!”– fogalmazott a műsorról Rubint Réka.
Ahogy Cynthia fogalmazott a műsorban, számára lélekküldetés interjúk készítése, a példaértékű gondolkodásmód közvetítése, mellyel fejlődhetnek az emberek. Szerinte nagyon erős kezdés volt Rékával beszélgetni, mert nagyon sok ember példaképe.

reka

Családi titkokról is szó esett

Rubint Réka a beszélgetés alatt sokféle témát érintett, beszélt arról, hogy milyen volt a kapcsolata a szüleivel, hogy miért pont Schobert Norbi volt, aki mellett örökre lehorgonyzott és hogy miként próbáltak „rendes embereket” nevelni a gyermekeikből.
– Mert egy gyereket nem nevelni kell, hanem mintát, példát kell mutatni neki, hiszen önmagadon keresztül fogod nevelni. Ha esetleg rossz mintát mutatsz, ő nem tudja, hogy az rossz… Neki te vagy a mentora és mint ilyen, óriási felelősséggel tartozol – mondta Réka.

A beszélgetés egy pontján ez utóbbi témát boncolgatva Réka több családi titkot is említett, Lara kapcsolatát is beleszőve:
– Amikor a Lara barátja azt mondja, hogy úristen, Réka, a lányod milyen finomakat főz nekem, óriási büszkeség számomra – fogalmazott a híres édesanya a legnagyobb lányával kapcsolatban.
– Nagyon jó látni a gyerekeimen, hogy mindegyik más és mind a három motiválja a másikat. Zalán úgy kitűnő, hogy nincs év közben négyese. Ez motiválja a többieket. Mert a Norbikának volt egy ilyen átlagos tanulmányi eredménye és most már gimnazistaként 4,5 fölött zárta az évet. Vagy fordítva, hogy Norbika az edzéseivel motiválja Laráékat. Ez óriási büszkeség számomra – mesélte Réka.

A beszéltetés az alábbi linket érhető el:

https://podpad.hu/stories-podcast-s01-e01

Forrás: dr. Orosz Cynthia