Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Köllő Babett a botoxról: Én is túl vagyok rajta, de nem bénította le az arcomat vagy a mimikámat

Szerinte rengeteg ember botoxoltat, csak sokan titkolják.

Köllő Babett sosem titkolta, hogy több esztétikai kezelést is kipróbált már. A Sztárban sztár leszek! Mesterének nincs baja a korával, mindig is igényes volt, törődött a bőrével és a naptól is fiatalkora óta óvakodik.
– Senki nem gondolná, hogy most jöttem meg a nyaralásból, olyan fehér vagyok. Mindenkinek van gyenge pontja, nekem a nyakam, nemrég behidratáltuk, úgyhogy most tökéletesen elégedett vagyok vele. Persze nem mindenkit zavarnak a változások, de színpadi és televíziós személyiség révén szeretnék fiatalos maradni. Ha időnként frissítések érik az arcot, az nem annyira agresszív vagy progresszív megoldás. Harminc évvel ezelőtt ilyenkor már szikéhez nyúltak volna, most pedig rengeteg tűvel végzett kozmetikai megoldás áll rendelkezésünkre. Ezeknek köszönhetően szerintem drasztikusan 60+ előtt hozzá sem kell nyúlni az archoz – mondta a Borsnak a színésznő, aki igyekszik mindig megtartani az arany középutat, és ahogyan fogalmaz, nincsenek nagy kilengései. Évente egy-két alkalommal keresi fel a bőrgyógyászát, vele konzultálva döntenek arról, mi történjen az arcával: legutóbb az arcéleit emelték ki hialuronsavas kezeléssel.
Köllő hozzátette, gyakran találkozik tévhitekkel a botoxsszal kapcsolatban. Nála például kiveri a biztosítékot, ha azt hallja vagy olvassa, hogy valakinek a kezelés után nem mozog az arca.
– Én is túl vagyok rajta, de nem bénította le az arcomat vagy a mimikámat, ami különösen fontos színésznőként. Viszont ez csak a bőr finomhangolása, nem drasztikus beavatkozás. Rengeteg ember jár, bár sokan titkolják. Mégis azért az sokat elárul, hogy egy jobb szakemberhez sokszor még fél évet is kell várni, hogy időpontot kapjon. Itthon nem, de nyugaton nyíltan beszélnek róla. Aki ettől érzi komfortosabban magát, csinálja, csak mértékkel – hangsúlyozta Babett.