Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berki Mazsi: Olyan családban élhetünk, amire mindig is vágytam

A sztáranyuka komoly edzésbe kezdett, ugyanis ő is szerepel a Sztárboxban.

Tegnap nyilvánosságra hozták több RTL-es műsor, köztük a Sztárbox szereplőit is. A női bokszolók között van Berki Mazsi is, aki egy ideje már Székesfehérváron lakik másfél éves kislányával, Emmával, valamint párjával, Zoltánnal és annak gyerekével. A felkészülést is egy helyi edző segítségével kezdte meg, de azért hetente egy-két napot még mindig Budapesten tölt, hogy egyebek mellett az ottani barátaival is tudjon időt tölteni. Zoltán családjával és barátaival is jó kapcsolatot ápol, erről a Blikknek beszélt.
– Egy közös baráti páron keresztül ismerkedtünk össze, így a baráti társaságunk egyezik. A családunk is kezd összefonódni, együtt ünneplünk minden jeles alkalmat, és azon kívül is sokat találkozunk. Úgy érzem, az ő családja is befogadott engem és a kislányomat, ezért nagyon hálás vagyok nekik. Emmával a történtek ellenére olyan családban élhetünk, amire mindig is vágytam. Jó érzés, hogy ezt megadhatom a számára – mondta el Berki Mazsi, utalva Berki Krisztián tavaly májusban bekövetkezett váratlan halálára.
A nyarat családi és baráti körben való pihenéssel, töltődéssel és utazással töltötte, most viszont teljes erőbedobással készül a bokszmeccsekre.
– Hároméves korom óta sportolok, a mozgás végigkísérte az életemet: hol versenyszerűen, hol hobbiként űztem. Most lesz két éve, hogy szültem, tavaly nyáron az életemet próbáltam újjáépíteni, és miután az sikerült, januárban kezdtem bele a testem formálásába is. Testépítő edzéseket kezdtem végezni, de nyár elején jött a Sztárboxra való felkérés, így most más típusú mozgást végzünk. A célom, hogy igazi sportolói formát tudjak kialakítani, és meglegyen a hasamon a hat kocka – fogalmazott Berki, aki elmondása szerint nem tart senkitől, csak saját magától. – Attól félek a legjobban, hogy mit hoz majd ki belőlem a ring és az ellenfelem jelenléte. A sérülések nem ijesztenek meg, korábban volt már orrtörésem is. A derekamra kell a legjobban vigyáznom, mert tavaly és idén is becsípődött már, de azt gondolom, ha kellően felkészülök, nem lehet baj – fűzte hozzá.

Fotó: TV2