Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Curtis: Nem akarok mindenki kedvence lenni, nem kell mindenkinek szeretnie

Sosem fogja tudni maga mögött hagyni a múltját, de nem foglalkozik azokkal, akik időről-időre ugyanazt kiabálják rá.

Curtis a születésnapja és a hamarosan induló The Voice aporpójából az nlc.hu-nak adott interjút. A beszélgetés során elárulta, igen jó közöttük a kémia a műsorban szereplő másik három coach-csal, és remekül érzi magát a zsűriszékben, így reméli, több évada is lesz majd a tehetségkutatónak, amiben részt vehet.
Mint mondta, jelenleg tökélesen kiegyensúlyozottan éli az életét, és bár úgy véli, sosem fogja tudni teljesen maga mögött hagyni a múltját, nem érdeklik azok, akik ugyanazt hajtogatják vele kapcsolatban.
– Sajnos, úgy igazán soha nem fogom tudni magam mögött hagyni, mert mindig lesz egy pár ember, aki ezzel fog dobálózni. Akármilyen nagy slágert írok és akármilyen nagy színpadon állok, akármilyen műsorban szerepelek, mindig lesznek rossz emberek, akik ugyanazt a hülyeséget kiabálják rám. Igazság szerint, én akkor sem foglalkoztam velük és most sem. Csak azzal foglalkozom, hogy a családommal, a kisfiammal, a párommal minden rendben legyen, hogy így érezzem magam, így járjak el a fellépéseimre, az RTL-be… Nem akarok mindenki kedvence lenni. Én egy rapper vagyok, nem kell mindenkinek szeretnie – magyarázta a lapnak, hozzátéve: szerinte ha mindenki szeretné, valamit nem csinálja jól.
A rapper azoknak, akik mélyponton vannak, azt üzente, nem szeret papolni, de szerinte az a legfontosabb, hogy elengedjük azokat az embereket és energiákat, amik belülről nyomasztanak. Mint mondja, ő sem foglalkozik senkivel és semmivel, ami visszahúzza, emellett pedig mindig kitűz maga elé egy kihívást, amiért dolgoznia kell.
– Mindemellett, olyan emberekkel kell magunkat körbevenni, akik pozitívak, szeretnek, támogatnak. Szerencsés ember vagyok, hiszen olyan családom van, ahol szeretet van, olyan barátaim vannak, akik nem csak azért hívnak fel, hogy »adjál kölcsön 100 ezer forintot«, hanem azért, hogy »adhatok-e kölcsön«. Ha olyan emberek vannak körülötted, akik támaszt és biztonságot adnak, nem fogsz foglalkozni azzal, hogy Kis Pisti valamelyik faluból, a sötét szobájából azt írja, »szar vagy, drogos vagy«. Ez egyébként is annyira hidegen hagy, hogy nem tudok vele mit kezdeni: »aranyos vagy, de erre mit írjak, meg minek«, egyszerűen nem érdekel – nyilatkozta.
Ami a születésnapját illeti, Curtis elmondta, a kertjében lesz majd egy összejövetel, aminek különösképp örül, hiszen nagy dolognak tartja, hogy elérte, lett egy saját háza.
– Máshogy kezelem ezeket a dolgokat, mint a legtöbb sztár. Nekem több cipőm van, mint a páromnak, Judynak. Ennek az az oka, hogy a mai napig bennem van az emlék, amikor azt mondták a szüleim, hogy kapok egy új cipőt a születésnapomra… Kisgyerek voltam még, és elképesztően izgatott. Majd kaptam is, de az a bátyám kinőtt cipője volt. Ha úgy nézzük, végül is nekem új volt. De ez annyira bennem maradt, hogy ma már legalább 100 pár cipőm van – árulta el a rapper.

Fotó: RTL