Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sáfrány Emese a felnőttfilmezésről: Nem csak a pénz hiánya vitt rá

Mai napig kísérti a múltja.

Hajdú Péter YouTube-os Frizbi műsorának Sáfrány Emese lesz a pénteki vendége, az adásba a Metropol tekinthetett be idő előtt. Ahogy szemléjükben írják, Sáfrány beszélt Hajdúnak a felnőttfilmes munkáiról is.
Ez egy nagyon összetett dolog és nem lehet azt mondani, hogy csak a pénz hiánya vitt rá. Nyilván volt ilyen aspektusa is, hiszen emlékszem arra, hogy parizert ettem savanyú uborkával. Szóval volt, hogy nélkülöztem és azt a kis szobát sem tudtam kifizetni, amit béreltem. Ugyanakkor tényleg nem csak a pénzről szólt. Akkor éppen olyan lelkiállapotban voltam és sok minden terelt engem abba az irányba, de főleg a naivitásom – mesélte a sztáranyuka, aki azt is elárulta, minden egy félreértéssel indult.
Én teljesen másra számítottam, amikor először elmentem egy ilyen helyre. Nyilván utána beszippantott, mert azt láttam, hogy megoldódik az életemnek ez a része. Egy hirdetésre jelentkeztem, melyben egy srác modelleket keresett, de mint utólag kiderült, nem modellmunka volt. Nagyon mellbe is vágott a dolog és ordítva hívtam fel, hogy jöjjön értem. Egyébként nagyon korrekt volt, mert jött is azonnal. Úgy váltunk el, hogy hívjam, ha később meggondolnám magam. Hónapokkal később meg is kerestem és meztelen képekkel indult az egész. Aztán az ember bekerül ebbe a világba, látja, hogy a többi lány mit csinál és egyszerűen beszippantja – mondta Emese, majd hozzátette, sok bántást kap azóta is az emberektől, mikor szóba kerül a múltja.
Senki nem gondol bele abba, hogy én ezzel megküzdöttem és úgy szálltam ki, hogy egy teljes értékű nővé váltam – fűzte hozzá.