Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Öt év házasság után válik férjétől Sydney van den Bosch

Hét évig alkottak egy párt focista kedvesével.

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás labdarúgó 2018 nyarán házasodtak össze. A modell a Tények Plusz stábjának árulta el, hogy a sportolóval hét együtt töltött év után véget ért a kapcsolatuk.
Az az igazság, hogy ha az ember beszél a jó dolgokról, akkor életszerű, hogy beszél a rossz dolgokról is. És bármennyire is nehéz kimondani, el fogok válni – mondta a Tények Pluszban a szerencselány, majd hozzátette, a válásuk nem nevezhető viharosnak, a férjével ugyanis csendesen, fokozatosan távolodtak el egymástól, amikor pedig mindezzel szembesültek, már nem találtak megoldást a problémáikra. Mint mondta, eget rengető gondok sosem voltak a házasságukban, amik hangos vitát szültek volna: egyszerűen csak leültek egymással, és rájöttek, hogy valami nem működik közöttük.
Azt gondolom, mind a ketten nagyszerű emberek vagyunk, külön-külön. Olyanok vagyunk mint a tűz és a víz, ami eleinte mondhatjuk, hogy vonzza egymást, de a későbbiekben kiütköznek azok a típusú emberi dolgok talán, amiben teljesen másként vélekedünk. Ahogy telt-múlt az idő, és nagyon sok idő telt már el azóta, teljesen elmentünk egymás mellett, ő jobbra, én balra – fogalmazott a modell, majd elárulta, hogy a családjaik is nehezen élik meg a különválásukat, a kapcsolatuk idején ugyanis szinte teljesen összeolvadt a rokonságuk.
Az elmúlt időben annyi minden történt velünk, mint egy normális, átlagos embernek az egész életében. Talán ez se segített, hogy tényleg nagyon-nagyon sok rossz és jó dolgon kellett keresztülmennünk, amiket mi végigvittünk egyébként, tehát nem ezzel volt alapvetően a probléma. Csak tényleg túl sok minden ért minket – magyarázta.

Fotó: TV2