Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Belső vizsgálatot indított a TV2 Tóth Gabi kapcsán

A hétvégi Sztárban sztár leszek! adásba kerülő felvétel miatt került sor a vizsgálatra.

A Sztárban Sztár leszek! hétvégén adásba kerülő része miatt mozgósítania kellett magát a TV2-nek, ugyanis néhány tévénéző úgy vette észre, Tóth Gabi valamifajta dohányterméket szívott a stúdióban. Az egyik versenyző kisvideóját követően – mikor már a színpadra vonult be – a kamera a mestereket mutatta, és úgy festett: Tóth Gabi füstöt fúj ki a szájából, kezében pedig valamit szorongat.
Ha valóban ez történt, szabályt szegett, mint azt a lap hozzáteszi: „Az információs társadalmi szolgáltatás keretében, a sajtóban és más nyomtatott kiadványokban tilos minden olyan, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szerinti kereskedelmi közlemény, amelynek célja, illetve közvetlen vagy közvetett hatása az elektronikus cigaretták és az utántöltő flakonok népszerűsítése”.
A Blikk megkereste az énekesnőt, jól látták-e ezt a nézők.
Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabbmondta Tóth Gabi, aki azt is hangsúlyozta, egy vitaminos pitát szívott.
A TV2 sajtóosztálya is reagált a történtekre.
A videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen, ezért a TV2 kivizsgálta az ügyet. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban – derült ki.
Az ominózus felvételt egyébként azóta kivágták a TV2 videójából, ami a tv2play.hu-ra felkerült az adás után.

Fotó: TV2