Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Magyarországon forgat Johnny Depp

Ne lepődjön meg senki, nem káprázik a szeme, ha Johnny Deppet látni véli.

A Telex egyik olvasója szúrta ki, hogy Johnny Depp a budapesti Károly-kert melleti utcákban forgatott kedden, fotót is sikerült készítenie a színészről. A lap emlékeztetett, hogy Depp a Modi című film apropóján tartózkodik Magyarországon, amit ő rendez. Az IMDb szerint a történet Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól szól majd, és annyi biztos, hogy Al Pacino, Riccardo Scamarcio és Antonia Desplat is szerepelnek majd benne.
A színész egyébként a nyáron is Budapestre látogatott, akkor az Alice Cooperrel közös zenekarukkal, a Hollywood Vampiresszel terveztek színpadra állni, július 18-án léptek volna fel, a koncertet viszont nem sokkal a kezdete előtt lefújták. Bár úgy volt, pótolják az előadást, erre végül nem került sor, így a szervezők közölték, visszatérítik a jegyárakat.
Johnny Depp mellett jelenleg Jenna Ortega és Paul Rudd is Magyarországon tartózkodnak: ők a Balaton környékén forgatják a Death of a Unicornt, míg Dave Bautista időről időre posztol az Instagram-oldalán budapesti élményeiről. Utóbbi nagy eséllyel a The Killer’s Game című filmjének apropóján érkezhetett az országba.