Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fekete Dávid először mutatta meg 10 évvel fiatalabb barátnőjét

Elmesélte, hogyan ismerkedtek meg a 26 éves lánnyal.

Fekete Dávidot két évvel ezelőtt tartóztatták le, a gyanú szerint gépkocsik adás-vétele kapcsán százmillió forinttal károsította meg az ügyfeleit. Ez idő alatt második felesége és ikreinek anyja, Regina benyújtotta a válókeresetet, kettejük válását pedig még az énekes előzetes letartóztatásának ideje alatt kimondta a bíróság. Az egykori megasztáros most a Story magazinnak árulta el, hogy újra szerelmes, egy 26 éves, Réka mellett találta meg a boldogságot, aki gyerekek fejlesztésével foglalkozik. Nemrég közös fotót is posztolt kettejükről a közösségi oldalára. Mint mondta, a kedvese a közösségi oldalán vette fel vele először a kapcsolatot, az üzenetére augusztusban figyelt fel.
Nem lehet véletlen, hogy ugyanakkor, október 10-én van mindkettőnk születésnapja. Ez az első, ami szemet szúrt Réka szépsége után, úgyhogy válaszoltam a levelére, amit a közösségi oldalaimon landoló több száz levél között augusztusban megtaláltam. Így kezdődött minden… – mesélte a lapnak az énekes.
Mindketten éreztük a sok üzenetváltás és videótelefonálás után, hogy ideje élőben is találkozni. Mivel az ügyem még folyik, és csak Győrben mozoghatok szabadon, Réka vonatra ült, és eljött hozzám. Egy életnek tűnt az a 15 perc, amíg kibírtuk, hogy ne csattanjon el az első csók. Mára, ekkora csalódással hátam mögött, mint a második házasságom, nagyon óvatos lettem, de azt hiszem, bátran kimondhatom, hogy Réka első látásra szerelem volt – mondta Dávid, majd hozzátette, a párját nem érdekli a hírnév, és meglátásai szerint jobban örülne, ha ő is civil lenne, így nem botlanának lépten-nyomon rajongókba. Mint mondta, az már „csak hab a tortán“, hogy a lány a gyerekek nyelvén is remekül ért: a fiainak néhány hét együtt járás után már be is mutatta, az ikrek pedig az első találkozó alkalmával megkedvelték.
Mivel Rékát a fővároshoz köti a munkája, egyelőre csak hétvégente tudnak találkozni, akkor viszont igyekeznek minden időt együtt tölteni.