Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hujber Feri itthon építené újjá karrierjét, párját is bemutatta

Szőke Krisztina korábban felnőttfilmekben szerepelt, Hujber pedig ma sem hisz a monogámiában.

Hujber Feri párja, Szőke Krisztina a Story magazinnak adott interjút, ezzel először bemutatkozva a nyilvánosságnak mint a színész kedvese. Kiderült, hogy 2017-ben találkoztak először, akkor Hujber ráírt a Facebookon, aztán találkoztak.
Volt itthon is egy kis bérelt lakásom, ott került sor az első randevúra. Bevallom, eleinte nem tudtam, hogy híres színész, annyira más világban éltem kint Londonban. Az első találkozás azután olyan jól sikerült, hogy Feri száján már az is kicsúszott, ha fiatalabb lenne – akkor volt 43, én pedig 24 –, lehetnék a barátnője. Azt feleltem, esetleg engem is megkérdezhetne erről, és akkor kiderülne a válasz – mondta.
Szőke aztán három-négy hónapig halogatta a randizást Hujberrel, de 2017 nyarán együtt kezdték meg közös életüket Londonban. Hujber már abban az évben megkérte a nő kezét: „Soha nem felejtem el. Egy Starbucksban ültünk, amikor Feri leguggolt az utcára néző ablak elé, és feltette a kérdést”.
Igen volt a válasz, ám a Covid elsöpörte esküvői terveiket, így nem került sor lagzira – ezt bepótolnák a jövőben. Könnyen lehet, hogy már itthon, mert Magyarországon képzelik a jövőjüket.
Feri a karrierjét szeretné újraépíteni, én online személyi asszisztensként akarok dolgozni, emellett lakáskiadással foglalkoznék, és úgy tűnik, a festményeim iránt is van érdeklődés. Aztán majd meglátjuk – nyilatkozta a színész párja.
Krisztina régen felnőttfilmekben szerepelt, erről Hujber is tud, nincs köztük tabu, mondja Szőke. A nő elmondása szerint Hujber ma sem tartja monogámnak magát.
Született egy közös fiuk, Regő, aki már lassan hároméves: „Fura, de Feri kezdettől fogva biztos volt benne, hogy újra fia lesz. Amikor kiderült a baba neme, és lelkesen küldözgettem neki a kék szívecskéket, csak annyit felelt: tudtam”.

Fotó: TV2