Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kulcsár Edina és G.w.M címlapon mutatták meg először kislányukat

Öt hónapot kellett várnunk, hogy megismerjük a kis Amarát.

Májusban született meg Kulcsár Edina és G.w.M kislánya, akit Amarának neveztek el. A pár így már öt gyereket nevel közösen, mivel mindkettőjüknek született 1-1 lány- és 1-1 fiúgyermeke előző kapcsolataikból. A Story magazin címlapján mutatta meg kislányuk, Amara arcát Kulcsár Edina és férje, G.w.M.. A rapper megosztotta a lappal, hogy kislányukat konzervatív szellemben tervezik nevelni.
Abban az irányban szeretném látni Amarát, amiben a két nagyobbik gyermekem van. Mivel kislány, nem szeretném majd azt látni, hogy lengén öltözik, vagy diszkóba jár. Mondjuk, nem is tudna, mert mindenki ismer az éjszakában, azonnal hazahoznák bármelyik szórakozóhelyről. Itt nem is feltétlenül a roma hagyományokról van szó, hanem egyszerűen arról, hogy Amara konzervatív nevelést fog kapni. Rendkívül fontos lesz számomra az iskoláztatása is. Szeretném, ha már oviban angolt tanulna, mint a nagy testvérei, aztán pedig hogy jó iskolába járjon, és olyan tudásra tegyen szert, ami által minden kapu kinyílik előtte. Egy jó megjelenésű, kiegyensúlyozott, intelligens nőt szeretnék nevelni belőle – mondta a rapper, akinek a szavaival felesége is egyetért.
Edina szerint eléggé problémás manapság, hogy a szülők mindent megengednek gyerekeiknek. Harmadik terhességéről úgy fogalmaz:
Nekem olyan volt, mint egy megfázás. Kihevered, és megy tovább az élet. Nem azt mondom, hogy a testemen nem látszik a harmadik baba jobban, és nem lesz több idő visszakapni a régi formám. De Márk például kifejezetten szereti, ahogy most kinézek. Ő nem is karja, hogy visszafogyjak – mondta az édesanya.