Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A 90 éves Vitray Tamás elárulta napi rutinját, amivel fitten tartja magát

Keveset is eszik, vigyáz az alakjára.

A Meglepetés magazinnak adott interjút Vitray Tamás. A 90 éves tévés a napi rutinját is megosztotta az olvasókkal. Azt mondja, minden reggel fél 6 és 6 között ébred, amit torna követ.
Van egy minden napra érvényes rutinom. Rendet rakok a hálószobában, elkészítem a reggelimet és tornázom. A 90. születésnapomra kaptam ajándékba egy gyaloglópadot, azon sétálok. Ezenkívül megcsinálom azokat a gyakorlatokat, amiket fontosnak tartok. Naponta 50 perc tornát iktatok be.
Azt is meséli, ritkán jár el otthonról, ezt részben azzal magyarázza, hogy sosem volt társasági ember: – Amikor a televízióban dolgoztam, akkor sem volt igényem arra, hogy munka után sörözzek a kollégákkal. Kettesben szeretek inkább beszélgetni – emlékezett vissza, majd hozzátette, az evés sem foglalkoztatja annyira, családtagjai szerint alig eszik valamit:
Alacsony vagyok, tehát akár könnyen el is hízhattam volna. A titok az, hogy nem zabálok, nincsenek csábító falatok. Bizonyos családtagjaim azt is mondják rólam, hogy csak az életben maradásért eszem, vagyis nem csinálok nagy ügyet az étkezésemből. Ha egyedül vagyok itthon, kisütök pár mini mirelit pizzát, beérem fagyasztóból kivett étellel, nem vagyok gourmand. Az édességet sajnos szeretem, a csokoládé a kedvencem, de megvonom magamtól. Ha nagyon megkívánom az édeset, egy szelet lekváros kenyeret készítek – mondta az egykori tévés.

Fotó: Czimbal Gyula/MTI