Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Peller Mariann: „Volt idő, amikor smink nélkül nem léptem ki az utcára”

A műsorvezető a természetesség híve, ám volt idő, amikor el sem tudta képzelni, hogy smink nélkül menjen emberek közé.

A mosolya a védjegye Peller Mariannak, aki megjelenésében mindig a természetesség híve. A műsorvezető azt sem titkolja, hogy ha meg kell jelennie valahol, a smink is hozzátartozik az outfitjéhez.
Nagyjából tíz perc alatt készítek el egy olyan sminket, amit gyakran észre se vesznek, mégis hozzátesz a megjelenésemhez. Volt idő, amikor enélkül ki sem léptem az utcára. Annyira mélyen bennem voltak azok a gyerekkori bántások, hogy hogyan nézek, hogy ilyenkor az ember elkezd kompenzálni, minden eszközt megragad. Így akár a sminkelést is. Mostanában ez már nem érdekel annyira, smink nélkül szaladok el a gyerekekért is, de ha dolgozom, szeretem, ha kellemes küllemet látnak – mondta a Sláger FM-en Peller Mariann, aki a visszafogott smink híve.
Fontos a tekintet, sosem óriási sminket és hatalmas műszempillákat jelent nálam a sminkelés, csak egy kis üdeséget. Hálás vagyok, hogy nőnek születtem és van egy ilyen eszköz a kezemben, amivel javíthatok a hangulatomon, a komfortomon – vallotta be a műsorvezető.