Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jamie Foxx a halálközeli élményéről: Láttam az alagutat, de nem láttam a fényt

Először jelent meg nyilvános eseményen rejtélyes betegsége óta.

Jamie Foxx áprilisban került kórházba egy „orvosi vészhelyzet” miatt. Az eset részletei azóta sem ismertek, a színész azonban a napokban először jelent meg a nyilvánosság előtt egy díjátadón, ahol maga is a díjazottak között volt. Köszönőbeszédében, amit a Hollywood Reporter hozott le, rejtélyes betegségéről is szót ejtett.
Fél évvel ezelőtt ezt még nem tudtam volna megtenni, nem tudtam volna felsétálni a színpadra. És nem, nem egy klón vagyok. Tudom, hogy sokan azt mondják, klónoztak engem – viccelődött a sztár, majd így folytatta:
Jó érzés itt lenni. Most már minden egyes percet megbecsülök. A legrosszabb ellenségemnek sem kívánom azt, amin keresztülmentem, mert nagyon kemény, amikor majdnem vége van, és látod az alagutat. Én láttam az alagutat, de nem láttam a fényt. Meleg volt abban az alagútban, és fogalmam sem volt, merre tartok. Arra gondoltam: a francba, jó helyre megyek? idézi a 24.hu a világsztárt.
Foxx ezután arról beszélt, a történtek után újfajta tiszteletet érez az élet és a művészete iránt. Mint mondta, a lábadozás alatt azzal múlatta az időt, hogy rengeteg filmet megnézett és sok-sok dalt meghallgatott. Ez idő alatt arra jött rá, hogy az embernek nem szabad feladnia a művészetét, mert bármikor véget érhet az élet.