Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Emma Watson felhagyott a színészettel, most tiszta vizet öntött a pohárba döntése okáról

Jelenleg más élvez prioritást az életében.

Emma Watson a brit Vogue-nak adott friss interjújában egyebek mellett arról is beszélt, miért nem színészkedik jelenleg. A legutóbbi filmet, amiben szerepelt, a Kisasszonyokat 2019-ben mutatták be, azóta a színésznő elkezdett egy kreatív írói képzést Oxfordban, a bátyjával közösen ginmárkát indított, és rendezett egy Prada-reklámfilmet is.
Mivel egy olyan karriert választottam, ami nagyon gyorsan változik, óriási döntésnek tűnt, hogy időt szánjak ezekre a dolgokra. Félelmetes volt visszamenni tanulni és írni, beállni a kamera mögé, mert még soha nem csináltam ilyesmit. Mindig a kamera előtt voltam, mindig is színész voltam – magyarázta Watson, aki tízéves kora óta szerepel filmekben, és mint mondta, néha a karakterek, amiket eljátszott sokkal valóságosabbnak tűntek számára, mint a saját személyisége.
Annyira örülök, hogy megtettem ezt a lépést, mert így most azt érzem, megtaláltam a saját hangom, kreatív terem és szuverenitásom, olyan módon, ami korábban nem hiszem, hogy megvolt. Örülök, hogy egy rövid időre megengedtem, hogy a dolgok rendezetlenek legyenek, és hogy egy kicsit ne tudjam, mi következik, mert azt a tudást, amit megszereztem, semmiért nem cserélném el.
Emma Watson a mesterszakon már írt egy színdarabot, de ennek részleteit, illetve hogy mi vele a terve, egyelőre titokban tartja.