Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megnősült az Exatlon Hungary szépfiúja, Esztergályos Patrik

Feleségével másfél éve alkotnak egy párt.

Októberben számoltunk be róla, hogy Esztergályos Patrik megkérte párja kezét, akivel egy évvel korábban, egy halloweeni bulin ismerkedett meg. Az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, az Exatlon Hungary férfi bajnoka tavaly feleségül vette Nóri nevű szerelmét, erről először a Metropolnak mesélt.
Tavaly szeptemberben Máltán kértem meg Nórika kezét, az is csodálatosan sikerült. Rögtön éreztük, hogy nem akarunk sokat várni az esküvőig. A szüleim, nagyszüleim is a húszas éveik elején házasodtak, így nem érzem olyan korainak, hogy én 26 évesen lettem férj. Az egész szerelmünk álomszerű, úgy éreztem, nem akarok hosszú éveket várni mielőtt szintet lép a kapcsolatunk. Eddig nem beszéltünk erről a nyilvánosságnak, de a polgári esküvőt tavaly novemberben tartottuk, 11. hó 11-én. Ennél jobban nem lehet kedvezni egy férfinak, hogy ne felejtse el a dátumot – árulta el a sportoló. Elmondása szerint a szűkkörű polgári szertartás nagyon megható volt, mindketten elérzékenyültek, mikor kimondták az igent. Idén szeretnénk egy nagyobb lagzit tartani a családnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy ezt nehezebb feladat megszervezni, mint gondolták.
Eleinte furcsa volt kimondani, hogy »mennem kell, mert vár otthon a feleségem«, de mára megszoktam. Sokak szerint ez csak egy papír, de érzem, hogy valahogy felelősségteljesebbé váltam az egésztől. Családdá váltunk már most. Egy kutyusunk már van, és most gondolkozunk rajta, hogy szeretnénk még egyet Nórikával. Aztán pedig a következő mérföldkő a gyerekvállalás, családi házba költözés leszfogalmazott Esztergályos Patrik.