Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Xantus Barbara Szurdi Miklós elvesztéséről: „Fogalmam sincs, hogy mit éreznek a gyerekeink”

A színésznő volt férjét csodálatos, erős, szenvedélyes művésznek tartotta.

Hétfőn 73 éves korában elhunyt Szurdi Miklós, a Família Kft., az Angyalbőrben és a Linda alkotója. Szurdinak három házasságából hat gyereke született. Harmadik felesége, Xantus Barbara kedden a Reggeli vendége volt. A színésznőt eredetileg azért hívták a műsorba, hogy egy filmforgatásról meséljen, a haláleset miatt azonban volt férjéről is megemlékezett.
Mi, volt feleségek, akikbe beleívódott a Miki, csak azt tudjuk, amit életében. Nekem a barátaim mindig azt mondták: »te állandóan a Mikiről beszélsz«. Azért, mert szervesen egymás életének a részei voltunk, ő beleívódott a mi életünkbe. Ez az energia… Nagy lecke, hogy hogyan fogunk enélkül tovább létezni – mondta a színésznő, aki nem akart múlt időben beszélni Szurdi Miklósról.
Azt nem fogom mondani, hogy volt… Ő egy csodálatos művészember, erős, szenvedélyes – mindenben, amit csinált – mondta Barbara, aki azt is elmondta, volt férje halála előtt egy nőnapi musical gálára készült – amiből valószínűleg emlékgála lesz –, és egy forgatókönyvön is dolgozott.
Arra készült, hogy beül az autóba, és mindjárt vezetni fog megint. Mi azt hittük, hogy még sokáig velünk lesz.
A rendező-forgatókönyvírónak a gyerekei voltak a legfontosabbak – mondta el Xantus, hozzátéve: Szurdi mindig nagyon odafigyelt arra, hat gyereke és unokái „nagyon szeressék egymást”.
Ha valami majd segít a gyerekeknek, akkor az ez. Fogalmam sincs, hogy mit éreznek a gyerekeink, mert nekem él az apukám és él az anyukám, és iszonyúan aggódok, drukkolok, és az összesnek szeretném a hátát tartani, mint ahogy minden felnőtt ebben a helyzetben. Mert ez egy nagyon összetartó család, és azt hiszem, csak ez a fontos, hogy ez egyszer majd jó helyre kerüljön mindenkiben – mondta a színésznő.

Fotó: RTL