Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tóth Gabi kitálalt Krausz Gáborról: Magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal…

Az énekesnő úgy látja, Mikes Annával összeillik a séf, minden jót kíván nekik.

Felkerült a YouTube-ra Ágai Kis András Tóth Gabi-interjújának második része, amelyben az énekesnő beszélt volt férjéről, Krausz Gáborról, illetve arról, hisz-e még a házasság intézményében.
A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.
Ám tervezni már nem tervez előre semmit, noha nagy a boldogságuk Papp Máté Bence táncossal:
Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem.
Krauszról azt mondja:
Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.
A séfről és új párjáról, Mikes Annáról továbbá úgy fogalmazott az énekesnő, hogy összeillenek, „még külsőleg is hasonlítanak egymásra, kívánom, hogy legyenek boldogok”.

Fotó: TV2