Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tom Cruise főszereplésével forgat filmet Alejandro G. Inárritu

Alejandro G. Inárritu Oscar-díjas filmrendező Tom Cruise főszereplésével forgatja következő filmjét.

A produkció megvalósításáról a Warner Bros és a Legendary Pictures folytat tárgyalásokat. Inárritu legutóbb 2015-ben forgatott angol nyelvű filmet, A visszatérőt Leonardo DiCaprióval, amely globálisan több mint félmilliárd dolláros jegybevételt hozott, és három Oscar-díjat kapott – írta meg a The Hollywood Reporter.
Új angol nyelvű filmje forgatókönyvét is Inárritu írta Sabina Berman, Alexander Dinelaris és Nicolás Giacobone közreműködésével. A film sztorijáról azonban egyelőre semmit nem hoztak nyilvánosságra.
Cruise januárban kötött nem exkluzív szerződést a Warner Bros. filmstúdióval. A filmsztár és producer jelenleg a következő Mission: Impossible-epizódon dolgozik és a Universal filmstúdió előkészület alatt álló, világűrben játszódó filmjében is játszik majd, amelyet Doug Liman rendez.
Inárritutól, aki 2015-ben Birdman című alkotásáért a legjobb film és rendező Oscar-díját is elnyerte, a közönség legutóbb a Bardo, egy maroknyi igazság hamis krónikája című spanyol nyelvű filmet láthatta.
Cruise-t 1990-ben a Született július 4-én, 1997-ben pedig a Jerry Maguire című filmért jelölték a legjobb színész Oscarjára, 2000-ben a Magnólia mellékszereplőjeként kapott Oscar-jelölést, tavaly pedig a Top Gun: Maverick producereként lett Oscar-jelölt a legjobb film kategóriában. (MTI)