Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezt gondolja Schobert Norbert Emilioék gyomorműtétjéről

Norbi is volt túlsúlyos, ám ő biztosan nem vállalta volna be, hogy kés alá feküdjön a fogyás érdekében.

Egyre inkább kezd visszatérni a hétköznapokba Tina és Emilio, akik néhány héttel ezelőtt gyomorműtéten estek át annak érdekében, hogy fogyásuk minél gyorsabb legyen. A házasok már szilárd táplálékot is magukhoz vehetnek, ám szeretnék étkezési- és sportolási szokásaikat új alapokra helyezni. Mindehhez Schobert Norbert segítségét kérték, aki bár sosem vállalt volna be egy fogyasztó műtétet, örül, hogy Emilioék a fogyás útjára léptek.

DCS SN02


1985-ben, amikor lefogytam, ha lett volna ilyen műtét sem vállaltam volna be. Az, hogy felvágják a hasamat, kés alá feküdjek, nem mertem volna bevállalni. Viszont már most fantasztikus az eredmény, azonban nem ez az igazi kihívás. Hanem hosszútávon megtartani azt. Ezt pedig csakis az életmódváltással lehet elérni – mondta Tinának és Emilionak a fitneszguru, aki a körültekintő életvitelben hisz.
Nem fogok soha szigorú diétát követni, hatszor konditerembe járni, sanyargatni magamat. Ez utóbbit senkinek sem kellene. A tegnapért kár izgulni, ha a holnapért tesszük ugyanezt, azzal elrontjuk a mát. Mindig csak a mai napra koncentrálok és odafigyelek. Ha már úgy alakult, csak délig vétkezzünk a kajálásban, utána pedig szénhidrát-csökkentett módon étkezzünk és mozogjunk naponta 20-30 percet. Minden napot ki kell élvezni, én legalábbis ezt teszem – árulta el a Drága családomban Schobert Norbert.