Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Teljes a névsor! Kiderült, ki lesz az X-Faktor női mentora

Régóta találgatták a nézők, ki ül a tehetségkutató negyedik székébe.

Egy év kihagyás után idén új évaddal tér vissza a hazai képernyőkre az X-Faktor. Az RTL április elején tudatta a nézőkkel, hogy a tehetségkutató 2022-es évadának mentorai közül egyedül Gáspár Laci tér vissza a stábba, később pedig kiderült, hogy hozzá csatlakozik a TV2-től átigazolt Majka és Valkusz Milán. A csatorna ma a Fókuszban fedte fel a negyedik mentor kilétét: Tóth Andival lett teljes a mentorok csapata.
Az énekesnő az adásban elmondta, meglátásai szerint Majkával ők ketten lesznek a zsűri szigorúbb tagjai, akiket Gáspár Laci és Valkusz Milán igyekeznek majd kizökkenteni a szigorból. Hozzátette továbbá, hogy olyan mentor szeretne lenni, mint amilyennek annak idején saját pártfogóját, Szikora Róbertet ismerte meg a műsorban.
Robi volt szerintem anno a legjobb zsűritag. Amiatt, mert nyilván mindenki támogatta a mentoráltját, viszont a Robi volt az, aki vacsikra vitt el minket, beszélgetett velünk, bent volt az énekóránkon, amiben tudott, segített. Szerintem még táncórán is ott volt. Én is ilyen mentor szeretnék lenni. Olyan jó képet kaptam erről, hogy abszolút ezt szeretném követni, hogy ott legyek minden mozdulatuknál, bármiben szükség van rám, tudjak segíteni, ott legyek, készen álljak. Abszolút ez leszek. Mint egy pótanya, vagy pótnővér – jelentette ki.