Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Igazi mozaikcsaládban él Nádas György

Gyurinak két fia, feleségének, Zsuzsának két lánya van az előző házasságukból.

Lilit még együtt nevelték, de a nagyobbik lány, Jenny hosszú idő után végre hazajött Amerikából, így minden elmaradt programot bepótolhattak, ezek közül az egyik első egy családi bowlingozás volt.
Szeretetteljes vidám családot alkot Nádas György és felesége, Zsuzsa, valamint gyermekeik: Jenny, Lili, Zoltán és Gábor, akik már mind felnőttek.
– Gyurinak két fia van, nekem két lányom, az arány így jól jött ki. A férjem mindig vágyott lánygyermekre, én pedig fiúra, így ez a kívánságunk is teljesült, igaz 50 felett és nem is a megszokott formában, hanem mozaikcsaládként – kezdte Zsuzsi.
– Ahogy az is egyértelmű volt, hogy mi már nem akarunk közös gyereket, azon már túl vagyunk, mi már egymásnak élünk – tette hozzá Gyuri, aki családjuk működéséről is mesél.

DSC 6716 ret3


– A konfliktusforrások talán már nem olyan nagyok, amikor két érettebb ember találkozik. A gyerekeink nagy része akkor már felnőtt volt és csak Lili tinikorszaka okozott némi fejtörést. Most már csak a jó része maradt, a közös programok, amióta lefogytam, és tudom az iramot tartani a fiatalokkal, egyre gyakoribbak. Korábban a túlsúlyom miatt volt olyan hónap, hogy szinte nem is léptem ki a lakásból. A térdeim nem bírták már a hatalmas súlyt, amit cipeltem, egy hajszálon múlt, hogy nem kezdtem el bottal járni. Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom mostanra már 25 kilót. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását, egy másik összetevő pedig az étvágyamat megfelezte. Ez az étvágycsökkentő mátrix abban is segített, hogy az elfogyasztott ételeknek csak egy része szívódik fel. Legutóbb az anyukám is velünk volt, hatalmas ebédet tartottunk, mindenkit megünnepeltünk, pótlólag, a világ több táján élő családtagokat nehéz összeszervezni, de végre sikerült. Igaz, hedonista ember vagyok, így nem is tudnám sanyargatni magam, de szerencsére a kúra erre megoldásul szolgált – meséli Nádas.
A család nagyon aggódott már Gyuriért, így most mindenki fellélegzett, hogy a színész egészségi állapota jelentős javuláson ment keresztül, a hatalmas fogyásnak köszönhetően.
– Gyuri fogyásáról nem tudtam semmit, egyszer bejelentkezett videón és rácsodálkoztam, hogy ki ez a fiatal pasi anya mellett – emlékszik vissza nevetve Jenny, aki örül édesanyja választottjának. – Gyurira nagyjából emlékeztem gyerekkoromból, a szilveszteri show-kból. Kicsit furcsa volt nekem, hogy ő lett a pótapám, de örültem neki, mert a kishúgom és anyukám is nagyon boldog volt – emlékezett Jenny.