Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Árpa Attilának elege lett a véleményhuszárokból: Mentális szabadságra mentem

Hetek óta nem aktív a közösségi felületein, kiderül, miért.

Árpa Attila egy ideje nem posztol közösségi oldalain, ő maga adott választ, miért döntött átmeneti „visszavonulásáról”.
– Mentális szabadságra mentem, fogalmazhatunk így! Elegem lett és meguntam – bevallom őszintén – a digitális véleményhuszárokat, elég lett a kéretlen tanácsadókból, azokból, akik folyton és mindenen fröcsögnek. Nincs szükségem arra, hogy felülbírálja a mindennapjaimat bárki – árulta el a színész.
Az előző Nagy Ő azért a háttérből figyelte a történéseket.
– Úgy kell ezt elképzelni, hogy én is olyan vagyok, mint bárki: reggel végig futom a friss híreket, informálódom. Olyan vagyok mint a régi apukák, akik reggeli közben felcsapták a napilapot és elolvasták a híreket. Csak ma már nem az újságok hasábjait, hanem a netes portálokat pásztázzuk, hogy tájékozottak legyünk. Ez továbbra is fontos nekem – mondta a Ripostnak.
A lap megkeresésére elárulta, több helyen forgat, dolgozik, közben pedig apaként is helytáll, nemrég például belföldi nyaralásra mentek 16 éves lányával, Amirával. Kiderült továbbá, hogy színpadi szerepein kívül hamarosan televíziós műsorokban is látható lesz. Ezekkel kapcsolatban azt is mondta, nemsokára újra számítani lehet majd a közösségi bejelentkezéseire is.