Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Peter Srámek a Zámbó családról: Én nem foglalkozom az ő életükkel, ők se foglalkozzanak az enyémmel

Úgy érzi, bármit tesz, azt Zámbóék támadásnak veszik.

Peter Srámek volt a Palikék Világa Szóló című műsorának legutóbbi vendége. Az énekes egyebek mellett arról beszélt, hogy nehezen viseli, ha Zámbó Jimmyhez hasonlítják.
– Próbálom megmagyarázni az embereknek, akik az elején azt mondták, Zámbó Jimmy kettő vagy kis Jimmy, hogy egyáltalán nem vagyok Jimmy, nem is szeretnék Zámbó Jimmy lenni. Vannak dolgok, amik szimpatikusak benne – mondta az énekes, majd a Zámbó családdal való kapcsolatáról is beszélt.
– Néha ők azt érzik, hogy a koronát akarom elvinni Zámbó Jimmytől, Zámbó Jimmy akarok lenni, és nem vagyok elég hálás Jimmynek. (…) Nekem megjelent négy lemezem saját dalokkal. Nem szeretnék Zámbó Jimmy helyére kerülni. Zámbó Jimmy volt, van és lesz, mindig. Én Peter Šrámekként próbálok élni. Az, hogy Zámbó Jimmy dalokat is énekel, ezt bárki megteheti, de nem biztos, hogy teltházas koncerteket fog adni, mint én – mondta el az énekes, majd így folytatta:
– Az emberek elfogadták azt, amit csinálok, és nem koppintásként néznek rám, akik jönnek a koncertemre. Peter Šrámekre kíváncsiak, és azt akarják hallani, ami innen jön ki. Ezt nem tudják megérteni Zámbóék, egyikük sem, kivétel nélkül. Ezért vannak ezek a félreértések. Amikor megjelenik velem egy riport, biztos vagyok abban, hogy vagy aznap, vagy másnap felhív valaki a Zámbó családból. Vagy ha kijön egy videó, egy kép, egy poszt, már igazából várom azt, hogy megint jön egy támadás. Csak az a baj, hogy nem vették észre, hogy az emberek, a közönség 99,9%-a mellettem van, őket pedig valamilyen szinten támadják – fűzte hozzá Peter, aki szerint arra lenne szükség, hogy normálisan megbeszéljék a dolgokat, de ez eddig nem történt meg.
– Azt hiszik, támadással többet elérnek, de ez tévedés. Én nem fogom őket soha sehol támadni, csúnyán beszélni róluk, mert nincs miért. Én nem foglalkozom az ő életükkel, szerintem ők se foglalkozzanak az én életemmel. Tiszteletben tartom Zámbó Jimmyt és az ő munkásságát. Én csak azt csinálom, amit a közönség tőlem akar. És ha ezt akarják, akkor én azt tiszta szívből megteszem – fogalmazott Srámek.