Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szakított Gubik Petra: Darabokra hullott az életem

Megalázó helyzetbe került a Sztárban Sztár idei évadának győztese: párja szeretőjétől tudta meg, hogy megcsalják őt.

Drámai szakításáról a Story magazinnak mesélt Gubik Petra. Másfél évig volt együtt párjával, akiről aztán megtudta, többször is megcsalta őt. Pedig azt hitte, egy olyan társ van mellette, akiben maximálisan megbízhat.
– Soha nem gondoltam arra, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor arra ébredek, hogy kívülről látom az életemet és a kapcsolatomat, mint egy krimit a tévében – mesélte a lapnak Petra, szavait a Blikk írta meg. A hír teljesen a padlóra küldte őt, főleg azok után, hogy milyen úton tudta meg, hogy a párja hűtlen volt hozzá. Egy podcastben figyelt fel Petrára egy lány, ő volt az, aki mindenről lerántotta a leplet.
– Szimpatikusnak talált, és megszólalt a lelkiismerete, azt mondta, nem csinálja ezt tovább, megkeresett, felvállalva, hogy partner volt a párom hűtlenségében. Mondjuk azt, az őrangyalaim vigyáztak rám. Szinte sokkoltak a szavai, mégis hálát érzek iránta. Mázlim volt. Ha ő nem szól, talán ma sem tudok az egészről – mondta Gubik Petra, aki lehet, hogy még meg is tudott volna bocsátani a kedvesének, ha őszintén eléáll és bevallja, hogy hűtlen volt. De itt nem is egy alkalomról volt szó, ahogy Petra a dolgok mélyére ásott, úgy derült ki számára egyre több és több eset. Élete csalódásának érzi a dolgot a színésznő, aki bár összetört, de tudja, hogy idővel talpra fog tudni állni.