Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Külföldre szólítja munkája Krausz Gábort: Teljes értékű apukája maradok a kislányomnak

Úgy véli, az új feladat a legjobbkor jött az életébe.

Krausz Gábor hamarosan a Dancing with the Stars színpadán mutatja majd be az elmúlt hetekben megszerzett tánctudását, emellett viszont egy másik kihívás is vár rá a jövőben: nemrég kiderült, hogy az új szállodalánc executive séfje lesz, azaz az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a hotelek új gasztronómiai koncepcióját. Úgy véli, pont a legjobbkor ajánlották fel neki a lehetőséget.
Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, és sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelentmondta a Borsnak a séf, aki tervei szerint januártól fókuszál majd rá igazán az új munkájára, melynek során ingáznia is kell majd, hiszen a szóban forgó szállodák közül több is Ausztriában található.
Rájöttem, hogy nem szeretek egy helyen lenni, nehezen viselem a monotonitást. Most úgy vélem, hetente egy-két napot leszek majd Ausztriában, de természetesen emellett teljes értékű apukája maradok a kislányomnak, Hannarózának. Ez az új feladat egyébként pont a legjobbkor jött az életembe, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogok belőle tanulni – zárta gondolatait Krausz, aki egyébként a Séfek Séfében is zsűrizik.

Fotó: TV2