Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Koncz Gábor elárulta, hogy pár éve megnősült

A színművész eddig titkolta, hogy házasok.

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy a 91 éves Vitray Tamás újra megnősült, most pedig a 85 éves Koncz Gábor okozott meglepetést, mikor a Buda Környéki Televízió riporterének elárulta:

Hét éve megnősültem – mondta Koncz.
A színésszel készült riportra a story.hu figyelt fel először. A műsorban a feleség, Konczné Kádár Kata is megszólalt.
Gáborral hét éve élünk együtt, és mondhatom, hogy nagy a szimbiózis közöttünk. Sok közös van bennünk, a környezet szeretete, a vadászat szeretete, az építészet szeretete. Lényegében reggeltől estig együtt töltjük a napot. Mindenhova együtt megyünk, mindent együtt csinálunk, ami kicsit unalmasnak hangozhat, vagy túl soknak, de mi ezt nem érezzük. Támogatjuk egymást mindenben. Dolgozunk a ház körül. Nagy ház, nagy kert, van mit csinálni, mi szeretjük – fogalmazott Koncz Gábor neje, hozzátéve: férjével sokat beszélgetnek művészetről, életről.
Mindent megbeszélünk, minden előadást, filmet… Ez nagyon jó dolog egyébként. Szerintem mindent tudunk egymásról. Titok nincs, meg tabu sem – árulta el.
A színművész három éve egy magazinnak beszélt először párjáról. Akkor azt mondta, „Kata a társam, aki szeret, kiszolgál”, de a feleség szót gondosan kerülte.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt